Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιούνται στο σχολείο μας το σχολικό έτος 2023-2024

  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Η κλιματική κρίση μέσα από τα μάτια των ποιητών : Η λογοτεχνία διδακτικό εργαλείο για την περιβαλλοντική εκπαίδευση». Εκπονούν η Αγγέλη Γεωργία (ΠΕ 02), ως συντονιστής και οι Καραθανάση Οδύσεεια (ΠΕ02), Σουέρεφ Αικατερίνη-Ευτέρπη  (ΠΕ02).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη γέφυρες πολιτισμού».  Εκπονούν ο Καραγιάννης Ανδρέας (ΠΕ 03), ως συντονιστής και οι Τσολακίδης Αθανάσιος (ΠΕ86-ΠΕ01)), Τσαρουχίδου Σοφία-Μαρία  (ΠΕ02).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Πολύ(δ)ίψιον Άργος : Η ‘πολύχρυσος’ Μυκήνη και η Επίδαυρος σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον». Εκπονούν η Κουλιούμπα Παρασκευή (ΠΕ 02), ως συντονιστής και η Μωραΐτη Μαρία  (ΠΕ02).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Ύδρα και Σπέτσες : τα νησιά του Αργοσαρωνικού που παραδίδουν μαθήματα ιστορίας και οικολογίας». Εκπονούν η Μοσχά Μαρία (ΠΕ 02), ως συντονιστής και ο Αποστολάκης Αθανάσιος  (ΠΕ04.04).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Ολύμπου Γη». Εκπονούν η Μπάσια Παρασκευή (ΠΕ 86), ως συντονιστής και οι Αποστολάκης Αθανάσιος  (ΠΕ04.04), Μιχαλοπούλου Πολυξένη (ΠΕ03).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Παράδοση και έθιμα της Κωνσταντινούπολης στο πέρασμα των αιώνων». Εκπονούν η Μωραΐτη Μαρία (ΠΕ 02), ως συντονιστής και οι Σουέρεφ Αικατερίνη-Ευτέρπη (ΠΕ02), Κουλιούμπα Παρασκευή (ΠΕ02).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Καποδίστριας και Ναύπλιο. Μια αφορμή για ένα ταξίδι στην ιστορία της πρώτης πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους και στο φυσικό της περιβάλλον». Εκπονούν η Σουέρεφ Αικατερίνη-Ευτέρπη (ΠΕ02), ως συντονιστής και η Μοσχά Μαρία (ΠΕ02).
  • Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Περιήγηση στα Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης και της Κωνσταντινούπολης». Εκπονούν η Τσαρουχίδου Σοφία-Μαρία (ΠΕ02), ως συντονιστής και η Μωραΐτη Μαρία (ΠΕ02).
Μετάβαση στο περιεχόμενο